Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 01 januari 2010 @ 00:52 door Calamandja , 1353 keer bekeken

De Stripspeciaal-Zaak gaat da…

De Stripspeciaal-Zaak, een overkoepelende organisatie van een vijftigtal stripwinkels uit Vlaanderen en Nederland, gaat vanaf 2010 zijn wekelijkse online activiteiten verhogen naar een (quasi-)dagelijkse update van haar website.

Een grote lay-outverandering en een aantal nieuwigheden moeten het tienjarig bestaan van de organisatie extra glans geven.

Bij De Stripspeciaal-Zaak hadden ze de indruk dat door de wekelijkse boordevolle updates nogal wat van de door hun verzamelde info verloren gaat. Door voortaan elke dag een update te doen, hopen ze dit te kunnen verbeteren.

Ook willen ze veel korter op de bal spelen. Wie zich echter liever tot de wekelijkse update beperkt, hoeft niet te panikeren. Op de site staat te lezen: "De welkomstpagina zal een wekelijkse gids zijn en als samenvatting gelden voor alle updates van de afgelopen week. En er is ook nog steeds onze nieuwsbrief op zaterdag die alles voor je opsomt."

Begin 2010 lanceert De Stripspeciaal-Zaak, dat zich specialiseert in stripinfo, nieuws, recensies en interviews, haar jaarlijkse wedstrijd om de beste strips van het afgelopen jaar te bepalen.

1 januari zal overigens een drukke dag worden, want vanaf dan kan je bij de stripwebsite terecht voor de uitslag van 'De Grenzeloze Top 500′, een uitvoerige hitlijst van de beste strips ooit gemaakt, waar ook ter wereld. De site belooft elke werkdag twee albums uit die top in de kijker te plaatsen.

Meer stripnieuwtjes leest u op Strip Turnhout.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.